Nyheder / Venturepiloter / 14. maj 2018

Informationsaften i Mind Your Own Business

Vil du være frivillig venturepilot?
Kom til informationsaften i København den 27. juni eller 22. august kl. 18.00-20.00.

  • Del artikel

Siden 2010 har Mind Your Own Business startet 50 mikrovirksomheder. Kom med bag kulissen og hør en mikrovirksomhed fortælle om deres oplevelser i Mind Your Own Business. Drenge, frivillige venturepiloter og mentorvirksomhed går alle på scenen sammen og fortæller.

Mød idékvinden og direktør i Mind Your Own Business Maria Kavita Nielsen. Hør Maria fortælle om tankerne og metoden bag Mind Your Own Business og hvordan iværksætteri, frivillighed og det danske erhvervsliv gør en kæmpe forskel i unge drenges liv.

Onsdag den 27. juni inviterer vi til informationsmøde om Mind Your Own Business og dine muligheder for at blive frivillig venturepilot, når vi til efteråret starter nye mikrovirksomheder. Vi deler løbende mere information, så sæt kryds i kalenderen allerede nu.

 

Vi glæder os til at se dig!

Tid & sted:
Onsdag den 27. juni kl. 18-20
Ewaldsgade 3, 2200 København N

Onsdag den 22. august kl. 18-20
Ewaldsgade 3, 2200 København N

SE OGSÅ: Giv drenge i udsatte boligområder en unik mulighed for at etablere en mikrovirksomhed


Tags i denne artikel:

Venturepiloter


  • Del artikel